Птичесто


Здравейте мързеланковци 🙂 Уикенда е почти към края си, а как не ми се иска да свършва. ..Отдавна не бях прекарвала толкова време с моето хоби, но ето че резултатите са налице 🙂

Това беше първият ми опит с гумените печати без възглавничка и може би затова резултата не е толкова впечатляващ 🙂 Грешката ми беше че използвах релефен картон и както може да видите отпечатъка не стана добре. Но човек се учи от грешките си, така че за следващия път ще знам 🙂 Иначе изпробвах и една друга техника, на която отдавна й се точех. Поради липса на дистрес мастила, реших да пробвам да направя нюанси върху бял картон с акварел и резултата ми допадна. Може би на снимката не се вижда толкова добре, защото използвах по-светли пастелни тонове, но на живо ефекта е доста сполучлив. Е, това е засега от мен, отивам да изпробвам още някой нови нещица, но за тях по-късно 🙂

Включвам я в игра 17 – Полет на Arty-mark

P.S. Картичка победител

Advertisements

7 thoughts on “Птичесто

  1. Основен принцип, който аз следвам – дефекта ефект!
    Така, че и тук според мен много добре си се връзва печата върху релефния картон с десена хартия, която си ползвала в основата – дори, ако ти не го беше отчела като грешка за теб – аз лично бих си помислила, че си търсила точно този Ефект.
    На мен лично страшно много ми харесва точно тази визия, която се е получила тук, старинна и романтична! 🙂

    • Светле, и аз си го помислих това за старинния ефект, но все си мислех, че ще си проличи, че не е било търсено като краен резултат и затова си признах без бой :-)))

  2. 🙂 Просто не разбрах кое не ти се е получило? Страхотна е картичката ти! Много артичтична и именно релефния картон придава на печата невероятен ефект. Благодаря ти , че я сподели с нас и че участваш в играта!

  3. Разкошна картичка,кое не се е получило…Всичко е супер,наистина има ефекта на старинна ,харесва ми!Усмивки…

  4. Много ефектна и красива картичка! Акварелният ефект е много нежен и страхотно се връзва с дизайнерската хартия. Това, че печатът не се е отпечатал както на гладък картон също е много впечатляващо и стои страхотно. Поздравления!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s