Проблем с дистрес мастило


Здравейте,

нуждая се от вашето експертно мнение. Реших да ползвам дистрес мастила, но късметът нещо е срещу мен. И мастилото и прозрачният печат са чисто нови. Когато нанеса дистресът върху печата, то остава на капчици и по никакъв начин не мога да го нанеса равномерно. Отпечатъкът се получава доста зле, даже никак не се получава. Някой да има идея?

Advertisements

8 thoughts on “Проблем с дистрес мастило

 1. Илиянка, няма никакъв проблем! Дистрес мастилата, нанесени върху печата, стоят точно по този начин и точно по този начин се отпечатва изображението! Те не са за плътно отпечатани изображения, а придават леко състарен ефект. Ако мога така да се изразя. Поне на мен така ми стоят. Лично аз обожавам тези мастила и малко по малко си попълвам цветовете. Някои момичета дори оцветяват с тях! Пробвах веднъж и става много добре, но няма да мога да постигна светлосенките, които те правят. Поне засега!

  • Последния един час пробвам с какви ли не хартии и печати и като че ли с гумените печати се получава по-добре. Но няма да се откажа толкова лесно 🙂 ще се опитам да направя това, което съм замислила. Благодаря за бързия отговор 🙂

 2. Моля! Нали са ми слабост тези мастила и като видях заглавието налетях като муха на мед! И при силиконовите има разлика в отпечатването. Сега се замислям, че някои от надписите ми седят като твоя балон, а други – по-плътни. Утре ще публикувам една картичка, първата за 2012, и ще можеш да видиш как стои.
  И като стана на въпрос за 2012 – ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нека бъде изпълнена със здраве, успех, любов, сбъднати мечти и много нови начинания и вдъхновения!

  • Благодаря 🙂 Честита и спорна и на теб! Изживей я по най-добрия начин с много усмивки и красиви моменти 🙂 Аз толкова се изнервих, че не ми се получава, че съвсем изключих да честитя. Но тези дни ще се реванширам с изненада за всички Вас 😉 Спокойна нощ

 3. По принцип има този ефект от дистреса. С малко повечеко упоритост можеш да намалиш ефекта, но не изчезва напълно. Аз слгам печата на масата и с тампона с потупрва и натискане докато ми хареса количество капки по печата. И после със силно натискане към хартията се получава. Но никога не става съвсем плътно.

  • Стигнах до извода, че хартията на която искам да печатам попива доста бързо и по принцип е за сухи техники. Пък и печатът е доста детайлен и малък и това допълнително усложнява крайния резултат. Но успях да направя картичката все пак, с други материали разбира се 🙂 Целувки

 4. Мила, ако искаш ела в магазина, ще ти покажем как да печаташ с дистрес
  Маститата.
  Иначе то самата му идея е да е по-несъвършено. Като съставено. Рали

 5. Рали, аз бях на работилничката за дистрес и там всичко ми се получаваше много добре под вашия зорък поглед 🙂 Но мисля че проблемът вчера беше хартията.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s