Злато и тъмен виолет


Не пропускайте да се запишете за наградата, която давам. Днес вечерта ще изтегля печелившия!!!

Този път реших да предизвикам самата себе си и да направя нещото, което ми е най-трудно – мъжка картичка. Поводът бе рожден ден и този път нямаше мърдане, трябваше да запретна ръкави. Основата с многото сгъвки се получи от третия път и причината бяха двата разреза, които 2 пъти изкривих, тъй като ползвах нова метална линия, с която още не съм свикнала. Но важното е, че накрая се справих 🙂 Тук използвах 2 от любимите си печата на Hero arts и ембосинг, който ме запленява все повече и повече, особено след като се сдобих с уред за нагряване. Преди все си мислех, че този уред е излишен, но от както го пробвах на работилничката при Двете елши, разбрах, че е must to have 🙂

Ще я включа в последния момент в забавлятелство Рожден ден при Мър-Мяу и Игра-32 Многопластова картичка при Arty-mark.

Advertisements

11 thoughts on “Злато и тъмен виолет

 1. Да позная ли какъв е повода?! 😉
  Прекрасна е станала просто!!! И този часовник, ах часовника! С всяка следваща картичка ме изкушаваш да си го взема и аз…

  • За повода позна, още не е при притежателя си, но днес следобед 🙂 А печата с часовника мога спокойно да заявя, че е любимият от всичките които имам 🙂

 2. Превъзходна! Уредът за топъл ембосинг е незаменим. Но по-важно е как ще го използваш. 🙂 А този часовник наистина изкушава.

 3. Изключително тържествена картичка, много изискана и впечатляваща. Много се радвам и ти благодаря че я включи в играта!

 4. Стил,стил,стил!Илиянче,страхотна е,вярвам че получателя и е бил очарован!Поздравления и успех 🙂

 5. Вярно, трудни са мъжките картички и са си истинско предизвикателство, но ти си се справила отлично! Картичката е супер и излъчва толкова стил!

 6. Величествена, стилна, всяваща респект – много добре си се справила, предизвиквайки сбе си! Печата с часовника е уникален, а фоновия печат идеално се вързва с концепцита! Стурувало си е всички опити, защото резултата е перфектен!

 7. Мъжка картичка е равно на сложна картичка,но ти си се справила чудесно.Няма значение от кой път,важен е крайният резултат.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s