Картичка с таг


Продължавам с картичките с печати от Мо, но надявам се да не Ви омръзнат, защото имам още няколко оцветени и подготвени.

От доста време имам това печатче с таг и все не му намирах приложение, но днес просто си дойде на мястото. Първоначалната идея беше момиченцето да е в центъра на картичката, но хартията, която използвах за основа е от новото блокче на Echo Park Paper и е с размери 16х15 см, а на мен ми трябваше точно размер 16. Да обаче блокчето има дупка в горния край, за окачване в търговските обекти и ми развали концепцията. Но както се казва от дефекта – ефект. Прикрих дупчицата с джобчето с таг. Надявам се да ви харесва 🙂

Не знам дали ембоснатия текст се различава много върху тагчето, но за тези които не са си сложили очилата, то е „Flutterby wishes“, ето защо се появиха и пеперудите върху картичката.

Ще я включа в Картичкофурийско предизвикателство #113 Картичка по рецепта – Хартия  +Панделка+Цвете+Ембосинг

Това е от мен за днес, желая Ви много слънчева и пролетна неделя.

Advertisements

7 thoughts on “Картичка с таг

  1. Няма омръзване тази красота! Хартиите са чудни а тези малки пухкави сладурани на Мо….прелест!

  2. Наистина няма омръзване! Да не говорим, че толкова свежест излъчват с всички останали елементи, декорации и десени, които им подбираш, че ще ти кажа – давай още, още!

  3. Много оригинална се е получила с тагчето 🙂 Много ми хареса и то, и съчетанието му с нея. Чудесно си съчетала и цветовете – наистина чудесна картичка.

  4. Няма да ни омръзнат картичките ти с тези сладури на Мо и двете картички ,от предишната публикация и тази,са много весели,повдигащи настроението и красиви!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s