Специален повод…


Ето, че след близо тримесечно отсъствие ръцете най-накрая ме засърбяха да разхвърля хартии и инструменти и да се потопя отново в този божествен свят на картичкотворенето.

Вдъхновението ми моментално бе провокирано от един много мил и щастлив повод – един малчуган на 1 годинка откри своето ново семейство, своите мама и татко, своят  ДОМ.  Картичката трябваше да подарим на щастливата мама и трябваше да символизира както пожеланията за добре дошъл на новия член на семейството, така и щедрия дар, който съдбата поднесе на тези млади родители.Убедена съм, че няма случайни неща и всички те е трябвало да извървят този път, за да се открият един друг. Сигурна съм само в едно, че малкият юнак ще расте в най-доброто семейство, заобиколен от много любов и подкрепа :о)

Печатът, който използвах ми се стори точно на място. Заложих на пастелните цветове и нежното излъчване като цяло. Балоните покрих с глоси ефект и се получиха, почти като истински.

Ще включа картичката в Забавлятелство Дванадесето: „Искрата на Вдъхновениeто“

Advertisements

5 thoughts on “Специален повод…

  1. Толкова красива и стопляща сърцето картичка, която е за наистина много щастлив и още по-стоплящ сърцето повод!

  2. Картичката е уникана! С право си изпрала ненатрапващи пастелни тонове, а идеята с балоните е страхотна! Нека малкия юнак и щастливите му родители летят винаги на крилете на радостта!

  3. Наистина прекрасна картичка, за един специален и уникален повод. Много ме докосна с тази публикация, пожелавам на тримата да са винаги заедно и да се обичат, а усмивката никога да не слиза от лицата им.

  4. Много хубава картичка, имах честта да я видя и на живо, а пък за повода – нямам думи да опиша радостта си! 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s