15 дневно лично предизвикателство – ден 1


mo1

Здравейте, приятели

След дългото ми отсъствие тук и големият период от време, в който не съм правила нищо свързано с картички, реших да се предизвикам самата себе си, а пък и ако някой друг се почувства привлечен към моята идея, то е добре дошъл да се забавляваме заедно. В следващите 15 дни всеки ден ще публикувам картичка с дигитален печат, оцветен с алкохолни маркери. Никога не съм си мислела, че оцветяването със Spectrum noir може да е толкова обсебващо. Имам много да уча още, както техники на оцветяване, така и чисто от онези малки трикове и хитринки, които правят магията още по-голяма. Малко по малко попълвам цветовата гама на Spectrum noir и нямам търпение скоро цялата таблица да е запълнена. Остават ми един от големите и един от малките комплекти 🙂

Освен ежедневната публикация с картичка ще се опитам да помествам и връзки към интересни видео уроци или други материали, които съм открила и считам че са полезни за работата със алкохолни маркери. Ето и първият линк към безплатен шаблон, където може да нанесете любимите си цветови комбинации за коса и лице. Файлът е във PDF формат и може да го свалите след регистрация и поръчка за 0,00 $ на сайта на Taylored expressions. Освен празният шаблон, във файла има и вече готови комбинации, но за Copic маркери.

MokaChartWebImage

Да се забавляваме!

Advertisements

3 thoughts on “15 дневно лично предизвикателство – ден 1

  1. Вида ли това момиченце, изпитвам непреодолимо желание да подскоча точно като нея, с лекотата на детството. А когато е и в толкова прекрасна картичка, желанието ми става още по-голямо и още по-непреодолимо!

  2. С нетърпение ще поглеждам всеки ден! Пипилотата ти ми стана любима още на курса:))) Сега вече е разкош:) А малкия мъж е страшен сладур. Хайде успех:)

  3. Страхотна весела картичка! Толкова емоции носи. Ще следя с интерес картичките и материалите от нета.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s