15 дневно лично предизвикателство – ден 15 и изненада


child

Днес Ви показвам отново една картичка, която определено зае място сред моите фаворити. Печатчето е Bundle of Fairy Love на A day for daisies и е изключително нежно. Нямам търпение картичката да отиде в ръцете на някои щастливи родители 🙂

Ще включа картичката в Challenge #66 – White Embossed Background…

Днешното последно уроче е как да си направим дантелена текстура и мисля, че в най-скоро време ще се пробвам, защото много ми харесва идеята.

Ето, че славно славно дойде и краят на моето предизвикателство. Не усетих кога изминаха 15 дни. Беше истинско удоволствие да се завърна към своето хоби след такова дълго отсъствие. Надявам се да съм набрала инерция и все по-честичко да виждате публикации тук. Определено ми хареса да се самопредизвиквам, така че, очаквайте повторение и подобни инициативи 🙂 Искам да видя и във вашите местенца такива лични предизвикателства 🙂

Благодаря на всички Ви за милите коментари  и критики и се надявам да съм ви била полезна с малките урочета във всяка публикация.

И като ще е гарга да е рошава 🙂 Имам една изненада за Вас – малка игра 🙂

Ще Ви помоля всеки от Вас да избере своя фаворит сред 15-те картички от моето самопредизвикателство и да коментира под тази статия.

На 10 април ще избера късметлията на случаен принцип с рандъм генератор. Той ще получи ваучер на стойност 20 лв за БГ крафт магазинче по свой избор.

Стискам палци на всички и очаквам вашите коментари….

Усмихнат и поне малко слънчев ден Ви пожелавам, приятели 🙂

Advertisements

18 thoughts on “15 дневно лично предизвикателство – ден 15 и изненада

 1. Изминаха ли 15 дни? Хм, много неусетно, но ми беше изключително приятно твоето самопредизвикателство и въпреки, че не успях да коментирам всички, с удоволствие се потапях в красотата и очарованието на всяка една картичка. Трудна задача ни поставяш, няма спор по този въпрос. Отново разгледах всички и ето тази е моя фаворит – https://craftdiva.wordpress.com/2013/03/18/personal-challenge-day-7/.
  Надявам се, че не само със самопредизвикателства, но и иначе ще виждаме по-често публикации при теб!

 2. Много ми хареса това самопредизвикателство, но ми се искаше да е поне 30дни – много бързо свърши 🙂
  Аз си харесах най-много – https://craftdiva.wordpress.com/2013/03/24/personal-challenge-day-13/
  Поздрави и продължавай все така да се справяш с всяко предизвикателство, което ти си изпречи на пътя! 🙂

 3. Мен лично тази картичка най – силно ме докосна, аз обожавам картичките, изразяващи майчината любов, а от тази льха точно това. Много нежна картичка. Браво!

 4. Много ми беше приятно да следя ден след ден предизвикателството ти Илиянка! Сътвори прекрасни картички и да си призная много ме вдъхновиха всичките, но фаворит за мен е ден 13: https://craftdiva.wordpress.com/2013/03/24/personal-challenge-day-13/
  Грабна ме от пръв поглед тази актуална тема с птичките. Всички детайли, които си й подчинила…релефчетата, дървеното детайлче и естествено супер сладкото печатче. Очаквам с нетърпение следващото ти самопредизвикатество. Липсваше ми цветната ти и слънчева работа. Гуш

 5. Как съм изтървала тия прекрасни картички. Всичките са точно такива, каквито много харесвам – пъстри и ярки. Ще следя следващите неща, които ще направиш.
  И аз като Билянка се чувствам емоционално привлечена от 15-тата картичка. Много нежни майка и бебе и чудесни детайли.

 6. Илиянка, поздравления за предизвикателството и за чудесните картички, които си сътворила! Това ме вдъхнови и мен! Благодаря за което 🙂
  Всички картички са прекрасни, обаче на мен ми харесват най-вече 3, 7, 8, 14 и 15 🙂

 7. За първи път попадам на това местенце, пълно с много красоти 🙂 Всички картички ми харесаха , но все пак според условието трябва да си избера фаворит и това е https://craftdiva.wordpress.com/2013/03/24/personal-challenge-day-13/.Пожелавам ти нестихващо творческо вдъхновение 🙂 Успех на всички момичета 🙂

 8. Всички картички са прекрасни и мисля че постави доста сериозно предизвикателство с изискването да се избере една 🙂 Мисля все пак да се спра на ето тази https://craftdiva.wordpress.com/2013/03/25/personal-challenge-day-14/ защото много ми допадна комбинацията от цветовете, създава много топло усещане. Пожелавам ти още много лични предизвикателства, с които да се справяш със същия успех и много ентусиазъм! 🙂

 9. Поздравления за последователността и за волята да завършиш самопредизвикателството. Понякога човек започна, но е трудно да продължи. Харесва ми стилът ти – шарен, цветен и весел! Фаворит ми е последната картичка. Връзката майка – бебе е най-силната връзка на света! Пожелавам я на всяка жена!!! Много емоционална картичка, която ще зарадва много някоя майка!

 10. https://craftdiva.wordpress.com/2013/03/15/personal-challenge-day-4/ това е моя фаворит !Всички картичка ми харесаха много,но тази ме грабна от пръв поглед !Поздравявам те и за успешното завършване на 15 дневното предизвикателство .
  Искам и да ти благодаря за интересните урочета,някой от тях ми бяха много полезни!

 11. Определено ден 2 е моят фаворит! Видях доста разнообразни (и тематично и като изработка) картички, за което те поздравявам!

 12. За малко да изпусна това чудесно лично предизвикателство 🙂 Къде ли съм спала? Поздравления за картичките и благодарност за всичките урочета, които лично на мен ще ми бъдат много полезни. Ето и моят фаворит https://craftdiva.wordpress.com/2013/03/22/personal-challenge-day-11/ , много жизнерадостта картичка.

 13. Прекрасни картички, ярки ,пъстри, весели- а избора ти на печати… A day for daisies е точно в десятката..толкова са стилни (и на мен са ми любими) , а ти ги оцветяваш чудесно!Избора на дизайнерски хартии също е отличен- Поздравления! Аз ще гласувам за тази картичка- феята ,която си говори с калинка.. https://craftdiva.wordpress.com/2013/03/14/personal-challenge-day3/ , но много ми харесва и майката с бебчо и Пипи дългото чорапче.. Желая ти успех и още много нови предизвикателства! Поздрави Пепи

 14. Разгледах ги всички и имам 2 фаворита:
  Тази от ден 15-този печат ми е супер любим.Толкова нежен.
  И тази от ден 13-заради чудесния дизайн и любими мои цветове.
  Поздравления за това предизвикателство!Продължавай да твориш красоти!

 15. Аз не искам да участвам, а да си кажа колко ме изкефиха, особено русалката!
  Сега с пликовете пак много ти се радвам, имаш страхотно въображение и постоянство, за да създаваш ден след ден толкова изпипани красоти!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s