За багажа в куфарите…


u4

За да внеса малко цвят в този дъждовен и бурен юнски ден Ви показвам една много весела и пъстра картичка. Това печатче Pack Light отдавна стои и чака своя ред и най-накрая му дойде времето. Първоначалната ми идея беше да е оцветена основно в червената и синята гама, но пък ми се стори, че ще стане много скучна, затова добавих ярките цветове в дрешките и чорапите показващи се небрежно от куфарите 🙂 А тъй като напоследък си накупих доста цветни копченца, идеята да използвам голяма част от тях дойде спонтанно. И мисля, че тази картичка се превърна в една от моите любими.

А на нейната притежателка пожелавам да намери скоро своето място под слънцето, където да се чувства щастлива и здрава със своето семейство ❤

Ще я включа в:

TBC# 1 – Anything goes / Всичко е позволено на TokBobok

Почерпката на Jiji

Advertisements

8 thoughts on “За багажа в куфарите…

  1. Смело мога да кажа, че се превърна и в моя любима! Прелестна е тази картичка! Обичам цветните и много шарени картички, въпреки, че моите не се получават. Все залитам в „стилни“ и по-малко шарени цветове. А копченцата са перфектният завършек! Браво!!!

  2. Как малко… толкова цветове ми пълнят очите!!! Много ми харесва картичката, особено дъгата от копчета!

  3. Аааа, Илиянка, страхотна е! Вече е и моя любима от твоите картички. Ще повторя момичетата, но дъгата от копченца е чудесна хрумка. Браво на теб!

  4. Много сладка картичка! ❤ Обожавам ярки цветове в картичките, но не ми се удава особено да ги използвам. Затова се възхищавам на подобни изпълнения! 🙂 Картинката е оцветена прелестно! Точките и копчетата страшно ѝ отиват! :))))
    Благодаря ти, че се включи в почерпката ми! ❤

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s